• FIR Fanghi d'alga Guam - op. 500g

Symbol: 41FIRFAN500GR

FIR Błotny koncentrat wyszczuplający i antycellulitowy. Kosmetyk łączący w sobie siłę działania alg, dalekiej podczerwieni FIR oraz turmalinu.

Ceny widoczne po nadaniu uprawnień

Kosmetyk łączący w sobie siłę działania alg, dalekiej podczerwieni FIR oraz turmalinu. Jednym z efektów opatentowanego kompleksu jest zwiększenie temperatury skóry w celu zmaksymalizowania absorbancji i emisji FIR przez zmikronizowane kryształy Turmalinu. Średni wzrost temperatury skóry wynosi 1,8 ° C

Koncentrat błotny GUAM, to znany na całym świecie (nr 1 we Włoszech) produkt skutecznie likwidujący pomarańczową skórkę i spalający tkankę tłuszczową.

Wyniki, skuteczność i stopień zadowolenia konsumentów były wielokrotnie zbadane i certyfikowane przez ważne włoskie uniwersytety i instytuty badawcze.

Sekret koncentratu błotnego Guam, to oryginalna formuła z 21% zawartością alg, glinki i substancji znanych z intensywnego zwalczania cellulitu i nadmiaru tkanki tłuszczowej. Połączenie działania alg z aktywnym minerałem w postaci drobnych cząsteczek czarnego turmalinu, sprawia, że koncentrat błotny Guam jeszcze nigdy nie był tak skuteczny!


SPOSÓB UŻYCIA: 

Nałóż błoto na dotknięte niedoskonałościami partie ciała, masuj ruchami okrężnymi, owiń folią i pozostaw na około 45 minut. Następnie usuń preparat ciepłym prysznicem.


WSKAZANIA:

Doskonały do miejscowej redukcji nadmiaru tkanki tłuszczowej, cellulitu i przywrócenia jędrności.


DZIAŁANIE:

Po nałożeniu preparatu na skórę następuje zwiększenie temperatury skóry. Wydzielane ciepło, pochłaniane jest przez cząsteczki turmalinu, a następnie emitowane w postaci dalekiej podczerwieni (FIR). W wyniku tego procesu następuje wzrost mikrokrążenia skórnego, co pozwala na lepsze wchłanianie i działanie składników aktywnych z koncentratu Guam.


Rodzaj kosmetyku (formuła) Koncentrat błotny, Krem
Dla Kogo? For men, For women
Działanie antycellulitowe, lecznicze, na stawy, nawilżające, odchudzające, ujędrniajace
Rodzaj skóry dojrzała, młoda, normalna
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie